Tutustu tanskalaiseen Sara Louise® naisten vaatemallistoon. Seek and find inspiration by checking out Danish Sara Louise® collection.

Tanskalainen BASTEX Aps toimittaa  naisten  Sara Louise® vaatteita hetitoimitusmallistona:

nerokas tapa saada aina uutta myymälään. Sisäänostajat kiittävät malliston nopeaa kiertoa sekä laadun ja hinnan kohtaamista. Mallisto on kuluttajille mieleen ja erottuu muiden mallistoista.

Erään asiakkaan vinkki: " Tilasin Sara Louise® puseroita ja sijoittelin niitä ympäri myymälää. Koko liike oli heti uudennäköinen ja kauppa piristyi kummasti"

                                                         Kauppias Pohjanmaalta

Hetitoimitus: Tanskasta suoraan liikkeeseen

Tilaa tuoteet tänään ja ne ovat liikkeessäsi huomenna.

Sara Louise® mallistoon tulee paljon uutuuksia, ja pystymme esittelemään uusia tuotteita sisäänostajille ja kauppiaille 6 viikon välein. Tämä auttaa monia asiakkaitamme tilaamaan juuri silloin, kun he tarvitsevat tuotteita.

Agentur Saarni Oy

Sara Louise® malliston myyjä Suomessa on Agentur Saarni Oy.

Tilaa tänään ja saat tuotteet huomenna!

VAIN JÄLLEENMYYJILLE

Order today and have the products delivered tomorrow!

For resellers only.

Sara Louise® on tuotemerkki, joka on tarkoitettu hintatietoisille naisille, jotka arvostavat vaatteiden laatua ja toimivuutta.

Sara Louise® on tanskalainen brändi, joka ensiesiteltiin vuonna 2001. Sara Louisen on lanseerannut tanskalainen muotiyritys Bastex ApS, joka on erikoistunut yli 25-vuotiaiden naisten vaatteiden tuotantoon. Bastex ApS on perustettu vuonna 1989 ja siitä lähtien muotiyritys on edustanut edullisia muotivaatteita. Sara Louise lanseeraa uusia mallistoja useita kertoja ympäri vuoden.

Brändi on kehittynyt nopeasti perustamisestaan lähtien. Sara Louise on saavuttanut suurta menestystä Tanskassa, mutta brändiä myydään myös eri pohjoismaissa, kuten Norjassa, Ruotsissa ja Suomessa.

Olemme palvelleet asiakkaita juuri silloin, kun asiakkaat palvelua tarvitsevat. Bastex ApS:n asiakkaat voivat tilata tuotteita tänään ja ne toimitetaan välittömästi suoraan myymäläänne.

 

Sara Louise® is a brand that is made for cost conscious women who appreciate quality, functionality of clothes and highly treasures happy living.

Since Sara Louise® was introduced in 2001 and ever since, it still is the core of the philosophy of Bastex to serve our clients exactly when they need. Therefore, the clients of Bastex Aps are able to order products today and have them delivered the next day.

Ota yhteyttä: 

Agentur Saarni Oy 

Y-3148733-3

Soita Tea Saarni p. 0500-728991

tea.saarni@agentursaarni.com

tai vieraile osoitteessa www.bastex.dk

tai pyydä meitä vierailemaan liikkeessäsi, jolloin näet uusimmat mallit

CONTACT

 

Please, if you have any questions, enquiries or want to give an order do not hesitate to contact:

tea.saarni@agentursaarni.com

bastex@bastex.dk

Nimi*
Sähköpostiosoite*
Puhelinnumero
Viesti*